Kategorier
Annat

Vi väljer grönt för naturen

Fler går åt det grönare hållet. Precis som kossan äter man gräs. Nej inte riktigt så, men gör lite mer miljövänligare val i livet. Det är en utveckling som sker hela tiden inom alla saker.

I vackra Norrland ligger Sundsvall, med all sin skog omkring sig. En stad full av liv och äventyr. Bara precis utanför Sundsvall ligger Högakustenbron, den är helt fantastisk att köra över. Många gånger blir man förundrad över hur vackra saker vi har i Sverige. Men framförallt tacksamhet till den syn vi har som låter oss se allt det vackra. Precis som Sundsvall är grönt, vill man hänga med dem. Den gamla trotjänaren bilen är inte längre välkommen. Den dricker bensin som om det vore gratis, vilket det inte är. Så den lämnas in. Som reklamen sjunger, “vi köper din bil”.

Inget krångel med andra människor

Det är en jobbig känsla varenda gång man ska sälja något på blocket. För att bli av med bilen snabbt lägger man ut den för ett skampris. Trots det ska människor pruta ännu mer. Det räcker inte där, går man med på det kommer dem trots det och letar fel. Nej nu tar vi den enkla vägen och säljer in bilen till en bilfirma i Sundsvall. Mycket enklare än så kan det inte bli. De betalar inte lika bra som man kan få, men istället gör de allting så mycket enklare. Vilket gör det helt värt det i slutändan. Bensinbil bort, elbil – välkommen till familjen.