Om oss

Vi sitter alla på olika kunskaper och vår mål är att dessa också ska bli enklare för andra att ta del. Där vissa är skickliga på att bygga är andra mer teoretiskt lagda och somliga kanske är skickliga på att laga mat medan vissa av oss helt enkelt gillar att träna. Detta skapar en underbar mix, men vi upplever att det också finns ett stort glapp. Många sitter på kunskap som med lätthet skulle kunna spridas vidare och underlätta för andra. Vi vill dra vårt strå till stacken!

Vårt mål är att skriva informativt om alla de saker vi själva kan mycket om och som vi exempelvis arbetar dagligen med: renoveringar, juridik, företagande och tandvård. Detta innebär att vi kommer att skapa faktaspäckade artiklar, guider och annat matnyttigt just kring dessa ämnen. Vi kommer dock även att skriva om sådant som vi är intresserade av och som vi vill lära oss mer om. Kunskapen vi skaffar kring dessa ämnen kommer även de att läggas ut här på sidan. Allt som allt så skapar detta en dynamisk sida där allt mellan himmel och jord avhandlas, där inget ämne är för litet eller för stort, för allvarligt eller för tramsigt och där du som läsare hela tiden möts av nya överraskningar.

Vilken träning är bäst? Vad händer vi en vårdnadstvist? Hur går en rotfyllning till? Kan man installera en laddbox till bilen på egen hand? Vilka yrkesmän behövs för en badrumsrenovering och kan man underlätta den egna vardagen genom att använda rut-avdraget för en massa hushållsnära tjänster? Många frågor, men du kan vara på det klara med att du, i sinom tid, kommer att hitta svaren här. Välkommen!