Kategorier
Catering

Catering Stockholm – någonting för alla 

Funderar du på att välja catering i Stockholm för din nästa fest, för bröllopet, för dopet eller för någon annan typ av tillställning du ska ordna? Du har redan där tagit ett steg i rätt riktning. Catering i Stockholm är numera en tjänst som ger dig en massa fördelar och som garanterar dig en riktigt lyckad kväll. 

Tidigare har branschen brottats med både problem och med ett dåligt rykte som en följd av detta. Problemen har då handlat om undermålig mat, trista menyer, höga priser och statiska lösningar. 

Numera så är catering i Stockholm någonting som handlar om mat från alla världens hörn, mat tillagad med kärlek och av riktigt bra kockar och om flexibla lösningar där du som kund och dina behov står i centrum. Detta är också anledningen till att fler och fler insett storheten i catering. Det finns något för såväl alla tillfällen som för alla. 

Mat för alla tillfällen

Förr var catering exkluderat för större sällskap och vanligt förekommande endast vid exempelvis bröllop, vid dop eller vid exempelvis konferenser och firmafester. Det finns fortfarande begränsningar – men de är långt ifrån lika hårda som tidigare. 

Många företag har en gräns på tio personer för att erbjuda catering i Stockholm och det handlar då om en middag där du bjuder fem stycken par – vilket är ganska lagom, eller hur? 

Du kan välja mellan plockmat, snittar, buffér, klassiska trerätters-middagar och där maten kan ha en smak från Medelhavet eller exempelvis Asien. Det passar lika bra för en picknick som för en rejäl fest. Catering passar för alla tillfällen. 

Mat för alla – även vegetarianer 

Vegetarisk catering i Stockholm då? Även där har en enorm utveckling skett – liksom för veganer. Det är vanligare att man väljer bort kött, fisk och fågel – och det har också företagen inom catering snappat upp och anammat. Menyn för vegetarianer och veganer är exakt lika genomtänkt och spännande som den för personer som äter kött. Precis som det ska vara.